20 ÉVESEK LETTÜNK!

A RO-LY BAU Kft. idén ünnepellte fennállásának huszadik évfordulóját. 🎈

2003-ban a cég alapításakor még csak néhány fővel és a családi ház egyik szobájában kialakított irodával kezdtük meg a működést. Az évek során – köszönhetően a magas minőségű szaktudásnak és hatékonyságnak – egyre több és nagyobb volumenű projektben alkottunk maradandót.

Ahogyan szakmánkban már megszokhattuk: „Minden építmény stabil alapokon nyugszik.” Nincs ez másképp egy cég életében sem. A stabil alap meg volt, így kezdődhetett az azóta is tartó fejlődésünk. Évről-évre újabb kollégákkal bővült a RO-LY BAU Kft. A növekvő eszköz- és gépparknak, valamint a irodai dolgozóknak szűkösnek bizonyult a 25 m2-es helyiség. 2015-ben elkészült új irodaépületünk, valamint több, mint 400 m2-es alapterületű csarnokunk is.

2023 év végén befejeződött a Régi Malom épületének átalakítására vonatkozó beruházás, melynek keretén belül irodai munkatársaink egy még modernebb és tágasabb környezetben végezhetik majd mindennapi teendőiket. Néhány helyiségben állandó és időszakos kiállításoknak, szakmai és egyéb előadásoknak tervezünk helyet biztosítani a jövőben.

Mára egy igazán nagy csapattá váltunk, számos ingatlannal több, mint 15 tehergépjárművel, 7 föld- és anyagmozgató munkagéppel, rengeteg speciális kisgéppel és eszközzel rendelkezünk, melyekkel igyekszünk magas színvonalon eleget tenni megrendelőink különböző építőipari igényeinek.

Ezúton szeretnénk megköszönni az elmúlt 20 évben belénk fektetett bizalmat, a sok-sok segítséget, amit kaptunk a szakmától és azon kívül, alvállalkozóink munkáját és nem utolsó sorban szeretnénk megköszönni a RO-LY BAU Kft. minden jelen- és múltbéli munkatársának az együtt töltött 20 évet. Tudjuk, ez nélkületek nem jöhetett volna össze, mindannyian kellettünk hozzá!

Az évzáró keretén belül meleg szívvel búcsúztattattuk nyugdíjba vonuló építésvezető kollégánkat, Karaiz Ernőt, akinek ezúton is köszönjük munkáját és nyugdíjas éveire jó egészséget és minden jót kívánunk. Görbüljön a bot, merüljön az úszó!

Bízunk benne, hogy cégünk sikerei a következő évtizedekben is felfelé ívelőek lesznek és a jövőben is maradandót alkothatunk az építőipar számos területén.

Végezetül néhány fénykép jubileumi, céges évzáró eseményről, mely az új Malom épületében került megrendezésre. 

Similar Posts