|

Fényképes beszámoló a Régi Malom ünnepélyes szalagátvágó megnyitójáról

2023. december 15-én, pénteken tartottuk a Régi Malom korszerűsítésének és fejlesztésének ünnepélyes megnyitóját. A beruházás „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” (GINOP Plusz-1.2.1-21) pályázat által kezdődött el 2021-ben és büszkén mondhatjuk, hogy 2023. szeptember 30-án elkészültünk.

 A megnyitó programjaként először Nemes Bertalan ügyvezetői köszöntőjét hallgathattuk meg a főbejárat előtt, majd munkatársunk, Bodnár Beáta és Nemes Bertalan átvágták a szalagot.

Belépve az épületbe egy pohár pezsgővel koccintottunk, majd megkezdtük a sétát a „múltban”, amely során az épületet bejárva megtekintettük a Malom épületének 4 szintjét és a felújításáról szóló képkiállítást az első emeleten.

A túrát befejezve az alsó szinten található „20 Évesek Lettünk” fotókiállítást lehetett megtekinteni, és finom falatok mellett beszélgetni. A földszinten kialakított fotókiállítás büszkén mutatta be a RO-LY BAU Kft. 20 éves működésének projektjeit és nagyobb mérföldköveit.

Köszönjük meghívott partnereink, vendégeink megtisztelő részvételét és közreműködését az épület „újjászületésében”.

A képek jobbra-balra lapozgatással tekinthetőek meg:

Similar Posts