Telephelyfejlesztés megújuló energiával történő üzemcsarnok építéssel

A projekt megvalósítási időszaka: 2014.11.20. – 2015.06.30.

A RO-LY BAU KFT rendelkezik a tevékenysége ellátásához szükséges eszközökkel, illetve folyamatosan fejleszti, újítja azon eszközeit, gépeit, amelyek a kivitelezés során szükségesek a feladatok ellátásához.

Azonban telephelyünkön nincs fedett tároló kapacitás, csapadékos időben szinte nem járható a telephely, ami sok problémát okoz, főleg úgy, hogy a gépek, eszközök tárolása a szabadban történik. A zsaluk, gépek eszközök földön történő tárolása nem hatékony, a fóliázás ellenére ázik, tönkremegy az állványpalló, fatartó és az egyéb különböző eszközök is, illetve a gépjárműparkunkat sem tudjuk megfelelően tárolni. A projekt keretében a legfontosabb, hogy telephelyünket fejlesszük.

Telephelyfejlesztés megújuló energiával történő üzemcsarnok építéssel, udvar és parkolófejlesztéssel, illetve cégtevékenységünkhöz kapcsolódó eszközbeszerzéssel valósulna meg. Többek között így a kivitelezéshez használt anyagok, zsaluk tárolása vízmentes, száraz csarnokban történik, nincs időjárásból adódó tönkremenetel, illetve a gépjármű park kulturált tárolása, karbantartása is megoldódik, a különböző munkákra történő fontos előkészítő folyamatok télen is zárt helyen történhetnének és így kulturált munkakörülményeket tudunk biztosítani dolgozóinknak.

Similar Posts