Forgóeszközök finanszírozása a RO-LY BAU KFt.-nél

GINOP-8.3.5-18/B

Hogy is néz ki a RO-LY BAU Kft.-nél a Mikro- kis és közép vállalkozások technológiai korszerűsítése?

A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása, amelynek egyedi célkitűzése a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése a mikro-, kis- és középvállalkozások külső finanszírozáshoz történő hozzáférésének javítása révén. Ebből kifolyólag az alábbi három tevékenységre terjedt ki:

  1. Nyersanyagok beszerzési költségei: a válságos időszakban megvásárolt értékcsökkentett nyersanyagok támogatása hozzájárult a szerződött megrendeléseknél előforduló járulékos veszteségek minimalizálásához, a deficit elkerüléséhez.
  2. Személy jellegű költségek bér és járulékai: a személyi jellegű bérek támogatásával a munkaerő megbecsültebb és motiváltabb légkörben tudja tovább folytatni eredményes munkáját.
  3. Igénybevett szolgáltatások finanszírozása: a hídépítéshez szükséges anyagok gyorsabban és jobb minőségben beszerezhetőek lettek elősegítve a meglévő, illetve a még el nem indult munkák időbeli és minőségbeli hatékonyságának növelését.

A fent felsorolt támogatott beruházások olyan fejlesztést eredményeztek cégünknél, amellyel a RO-LY BAU Kft. javította és hosszútávon fenntartja piaci helyét a technológiai felkészültség terén. A Hitelprogram által ugyanakkor pénzügyi szempontból életképesebb és jövedelemtermelőbb lett vállalkozásunk.

Adós neve: RO-LY BAU Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Mikro- kis és középvállalkozások technológiai korszerűsítése Hitelprogram
Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B
Kölcsön összege: 100 000 000 Ft

Similar Posts